Kilpailuareena

Kilpailuareena sijaitsee Västerbyn urheilukeskuksessa. Lähtö ja maali ovat nurmikolla Ekenäshallenin ja hiihtomajan välissä. Ekenäshallenissa tulee olemaan varustesäilytys sekä sisätilat huonon sään varalta. Kilpailukeskuksesta löytyy myös kisakanslia, kahvila, bajamajat, lämmittelyareena, jätteenkeräyspisteet y.m. Pesutilat löytyy naisille hiihtomajalta sekä miehille Mikaelskolanilta.

Hiihtomajan ulkopuolelta löytyy myös vesipiste, mistä saa oman vesipullon täytettyä.

Tupakointi on kielletty nurmikolla!

Kisakansliasta voi ostaa Western Village Trail Run-buffin hintaan 20€/kpl (rajoitettu määrä). Käteistä emme ota vastaan, joten maksu kortilla tai MobilePay:llä. Kahviloissa voit maksaa myös käteisellä.

Kilpailualue

Kilpailualue on kokonaisuudessaan Västerbyn ulkoilualuella, eli upeaa länsiuusimaalaista metsää on luvassa. Täällä viihtyy hiihtäjiä, suunnistajia, kuntoilijoita, maastopyöräilijöitä ja luonnonystäviä. Alue on 1 500 hehtaarin suuruinen. Vaihtelevasta maastosta löytyy syviä kuusimetsiä, järvimaisemia, soita jotka muistuttavat Lappia ja avokallioita tyypillisiä saaristoalueille. Alueella on useita samoilureittejä taukopaikkoineen, pisin niistä on 16 km. Talvella Västerbyssä on 12 km hiihtolatuja, joista valaistuja on 3 km. Alueella on muutamia uimapaikkoja, lintutorni ja hiidenkirnuja. Västerby soveltuu hyvin myös telttailuun. Ulkoilukartta alueesta on noudettavissa Raaseporin museosta (Kustaa Vaasan katu 11, Tammisaari). Tai voit tulostaa sen tästä: Västerbyn ulkoilualue – Raasepori