Sponsored by

Trainium on mukana tekemässä Western Village Trail Runista vielä paremman tapahtuman! He tarjoavat meille alkulämmittelyn vedetyn jumpan muodossa lähdöille klo 10 ja klo 11. Sitä et halua missata!

Trainium on liikunta- ja hyvinvointikeskus joka tarjoaa enemmän kuin pelkkää kuntosalia.
Heillä voit treenata itseksesi tai yhdessä jonkun heidän Personal Trainerin kanssa toiminnallisessa kuntosalissaan. Sinulla on myös mahdollisuus harjoitella ryhmässä sekä sisällä että ulkona. He auttavat ja motivoivat sinua ruokavalioon liittyvissä kysymyksissä, kuntoutuksessa, elämäntapamuutoksissa sekä ohjaavat voima- ja juoksuharjoittelua eri urheilulajeissa.

Trollbergintie 10
10650 Tammisaari

S-market ja Varuboden-Osla on mukana tukemassa meidän kilpailua! Kiitos heidän sponsoroinnin voimme tarjota teille juoksijoille monipuolista purtavaa juoksun aikana metsässä ja myös maalissa.

Rautatienkatu 5, 10600 Tammisaari

Ajat ohi Wi-box Bakery & Kitchen:in kun saavut Tammisaareen idästä päin. Maukkaat kookospallot, jotka ovat tulleet jäädääkseen WVTR:ään, voit nauttia maaliin päästyäsi.

Löydät Wi-box:in Horsbäckista, valtatie 25:n varrelta, missä tarjoavat kaiken aamiaisesta lähtien seisovaan lounaspöytään ja a la carte -annoksiin. Jos haluaa kyytipojaksi oluen tai laisillisen hyvää viiniä, sekin onnistuu. Leipomotuotteita löytyy myös kahvilasta ja leipämyymälästä. Wi-boxissa nautit mukavasta ruoka- ja kahvilamiljööstä, ja täältä voit myös vuokrata lasitetun kabinetin kokouksille ja juhlille!

Mekaanikontie 4, 10600 Tammisaari

Östermans Alltrans on tukenut meitä kaikki kisavuodet tarjoamalla ajoneuvoaan lavaksi meille. Siitä ollaan kiitollisia!

Östermans Alltrans auttaa sinua ajoneuvojen ja koneiden hinauksissa, ja tarjoaa myös monipuolisia kuljetuspalveluita. Myös pienemmät maanrakennustyöt kaivinkoneella hoituu.

Malmgränd 1
10300 Ka
ris

Team Sportia Hangosta voit ostaa urheilu- tai vapaa-ajanvarusteesi. Upea seura- ja kisapaitamme tulee Team Sportia Hangosta.

Heidät tunnetaan loistavasta asiakaslähtöisestä palvelustaan, ja he tekevät paljon yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen kanssa, joille tarjoavat lajiin kuin lajiin sopivat tekstiilit ja urheiluvälineet. Tiloissaan toimii myös Eteläkärjen Mainospaino, jossa tekstiilipainatavat peliasut joukkueille, banderollit y.m. Tervetuloa Suomen etelään, Team Sportia Hangon lämpimiin tuuliin ostoksille!

Esplanaadi 126, 10960 Hanko

Osuuspankki Raasepori tukee WVTR:ää pahvimukeillaan juomapisteillämme, ja muovinauhallaan maalikaistoihin.

Ullmax on mukana tukemassa Western Village Trail Runia palkinnoilla. Miltäs kuulostaa lahjakortti Ullmaxin verkkokauppaan? :)

Ullmax on pohjoismaalainen yritys joka myy toiminnaliset aluskerrastot ja -vaatteet edulliseen hintaan. Sen lisäksi seurat ympäri maan saavat huomattavan osan ostosummasta, joten ostamalla Ullmax-tuotteita olet aina mukana tukemassa joukkuetta, seuraa tai luokkaa!

https://www.ullmax.com/fi/

Teemme mielellään yhteistyötä yritysten ja seurojen kanssa, joiden arvot vastaavat meidän seuramme arvoja, ja jotka mielellään kannustavat aktiiviseen elämäntapaan ulkona luonnossa. Paikalliset toimijat arvostamme erityisesti, seudulta on helpompaa tehdä elinvoimainen, kun se tehdään yhdessä.😊 Näiltä sivuilta löydät tietoa niistä yrityksistä, jotka ovat yhteistyökumppanimme ja heidän toiminnasta, sekä myös niistä toimijoista, jotka ovat tukeneet meitä taloudellisesti.

Haluatteko te olla mukana tukemassa tai sponsoroimassa meidän tapahtumaa? Tai haluatko tehdä yhteistyötä meidän kanssa? Ota yhteyttä kilpailunjohtajaan Jonna Öblomiin 0405612922 tai sähköpostitse raseborgtrailrunners@gmail.com .

Haluatko olla mukana kisäjärjestelyissä? Otamme mielellään vastaan toimitsija-apuja! Ole yhteydessä kilpailunjohtajaan Jonna Öblomiin 0405612922 tai sähköpostitse raseborgtrailrunners@gmail.com, tai lähetä viesti meille fb-sivujemme kautta Raseborg Trail Runners.