Yhteistyössä

Hoka One One on mukana sponsoroimassa tapahtumamme. Voittajat kaikissa naisten ja miesten sarjoissa palkitaan Hoka-kengillä!

Hoka One One -kenkien suuren suosion salaisuus on niiden ainutlaatuinen pohjarakenne. Kengät on varusteltu paksulla välipohjalla, joka on äärimmäisen vaimentava ja pehmeä. Kenkien pohjan muoto on myös aavistuksen kaareva, jolloin askeleesta tulee entistäkin tehokkaampi.

Time to Fly!

Team Sportia Hangosta voit ostaa Hoka One One-kenkäsi, tai melkein mikä muu mahdollinen urheilu- tai vapaa-ajanvaruste tahansa! Team Sportia Hanko tulee myös tarjoamaan meille sporttijuomaa kilpailun aikana!

Heidät tunnetaan loistavasta asiakaslähtöisestä palvelustaan, ja he tekevät paljon yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen kanssa, joille tarjoavat lajiin kuin lajiin sopivat tekstiilit ja urheiluvälineet. Tiloissaan toimii myös Eteläkärjen Mainospaino, jossa tekstiilipainatavat peliasut joukkueille, banderollit y.m. Tervetuloa Suomen etelään, Team Sportia Hangon lämpimiin tuuliin ostoksille!

Esplanaadi 126, 10960 Hanko

Trainium on mukana tekemässä Western Village Trail Runista vielä paremman tapahtuman! He tarjoavat meille alkulämmittelyn vedetyn jumpan muodossa lähdöille klo 10 ja klo 11. Sitä et halua missata!

Trainium on liikunta- ja hyvinvointikeskus joka tarjoaa enemmän kuin pelkkää kuntosalia.
Heillä voit treenata itseksesi tai yhdessä jonkun heidän Personal Trainerin kanssa toiminnallisessa kuntosalissaan. Sinulla on myös mahdollisuus harjoitella ryhmässä sekä sisällä että ulkona. He auttavat ja motivoivat sinua ruokavalioon liittyvissä kysymyksissä, kuntoutuksessa, elämäntapamuutoksissa sekä ohjaavat voima- ja juoksuharjoittelua eri urheilulajeissa.

Trollbergintie 10
10650 Tammisaari

S-market ja Varuboden-Osla on mukana tukemassa meidän kilpailua! Kiitos heidän sponsoroinnin voimme tarjota teille juoksijoille monipuolista purtavaa juoksun aikana metsässä ja myös maalissa. Käy ihmeessä myös katsomassa laajentunutta S-marketia Tammisaaressa kattavammalla valikoimallaan! Auki joka päivä klo 24 saakka!

Rautatienkatu 5, 10600 Tammisaari

Ajat ohi Wi-box Bakery & Kitchen:in kun saavut Tammisaareen idästä päin. Wi-box tarjoaa juoksijoille osan energista juomapisteillä ja myös meille järjestäjille syötävää kilpailujärjestelyjen ja -päivän aikana. Siitä olemme innoissamme!

Löydät Wi-box:in Horsbäckista, valtatie 25:n varrelta, missä tarjoavat kaiken aamiaisesta lähtien seisovaan lounaspöytään ja a la carte -annoksiin. Jos haluaa kyytipojaksi oluen tai laisillisen hyvää viiniä, sekin onnistuu. Leipomotuotteita löytyy myös kahvilasta ja leipämyymälästä, ja Truckers Cornerin ammattikuljettajille. Wi-boxissa nautit mukavasta ruoka- ja kahvilamiljööstä, ja täältä voit myös vuokrata lasitetun kabinetin kokouksille ja juhlille!

Mekaanikontie 4, 10600 Tammisaari

Ullmax on mukana tukemassa Western Village Trail Runia palkinnoilla. Miltäs kuulostaa lahjakortti Ullmaxin verkkokauppaan? 🙂

Ullmax on pohjoismaalainen yritys joka myy toiminnaliset aluskerrastot ja -vaatteet edulliseen hintaan. Sen lisäksi seurat ympäri maan saavat huomattavan osan ostosummasta, joten ostamalla Ullmax-tuotteita olet aina mukana tukemassa joukkuetta, seuraa tai luokkaa!

https://www.ullmax.com/fi/

Teemme mielellään yhteistyötä yritysten ja seurojen kanssa, joiden arvot vastaavat meidän seuramme arvoja, ja jotka mielellään kannustavat aktiiviseen elämäntapaan ulkona luonnossa. Paikalliset toimijat arvostamme erityisesti, seudulta on helpompaa tehdä elinvoimainen, kun se tehdään yhdessä.😊 Näiltä sivuilta löydät tietoa niistä yrityksistä, jotka ovat yhteistyökumppanimme ja heidän toiminnasta, sekä myös niistä toimijoista, jotka ovat tukeneet meitä taloudellisesti.

Haluatteko te olla mukana tukemassa tai sponsoroimassa meidän tapahtumaa? Tai haluatko tehdä yhteistyötä meidän kanssa? Ota yhteyttä kilpailunjohtajaan Jonna Öblomiin 0405612922 tai sähköpostitse raseborgtrailrunners@gmail.com .

Haluatko olla mukana kisäjärjestelyissä? Otamme mielellään vastaan toimitsija-apuja! Ole yhteydessä kilpailunjohtajaan Jonna Öblomiin 0405612922 tai sähköpostitse raseborgtrailrunners@gmail.com, tai lähetä viesti meille fb-sivujemme kautta Raseborg Trail Runners.