Sponsored by

Trainium är med och gör Western Village Trail Run till ett ännu bättre evenemang genom att dra uppvärmningen före starterna som går kl. 10 och kl. 11! Det vill du inte missa!

Trainium är ett tränings- och hälsocenter som erbjuder dig mer än bara ett gym.
Där kan du träna på egen hand eller tillsammans med någon av deras personliga tränare i ett funktionellt gym, eller i grupp, såväl inomhus som utomhus. Dom hjälper till med kostrådgivning, rehabilitering, livsstilsförändringar och motivation samt handleder också idrottare för grenspecifik styrke- och löpträning.

Trollbergsvägen 10
10650 Ekenäs

S-market och Varuboden-Osla är med och stöder vår tävling! Tack vare deras sponsorskap kan vi bjuda på mångsidiga snacks under loppet i skogen och även vid mål!

Järnvägsgatan 5, 10600 Ekenäs

Wi-box Bakery & Kitchen kör du förbi när du närmar dig Ekenäs österut ifrån. Dom delikata kokosbollarna från Wi-Box som blivit ett varumärke för WVTR kommer du även i år att få njuta av vid målgång.

I Horsbäck, precis intill riksväg 25 hittar du Wi-box, där det serveras allt från frukost till lunchbuffet och à la carte. Vill man ha ett glas gott vin eller en öl till maten finns det också att få. Det finns även bageriprodukter att få från cafét eller brödbutiken. I Wi-Box njuter du av en riktigt mysig mat- och cafémiljö, och kan även hyra en fin inglasad kabinett för möten och kalas!

Mekanikervägen 4, 10600 Ekenäs

Östermans Alltrans har alla tävlingsår stött WVTR genom att låna ut ett av sina fordon för en scen åt oss, det är vi glada för!

Från Östermans Alltrans får du hjälp med bärgning av fordon eller maskiner, både små och större, och med transporter av alla olika slag. De sköter också mindre jordbyggnadsarbeten med grävmaskin.

Malmgränd 1
10300 Ka
ris

Från Team Sportia Hangö får du din idrotts- eller fritidsutrustning. Vår snygga förenings- och tävlingsskjorta kommer från Team Sportia Hangö.

De är kända för sin utmärkta kundservice, och samarbetar med många lokala klubbar som de erbjuder lämpliga produkter och textiler åt. I deras anläggning fungerar också Eteläkärjen Mainospaino där de trycker t.ex. textiler åt klubbar, banderoller m.m., enligt behov. Välkommen till Team Sportia Hangö på köp!

Esplanaden 126, 10960 Hangö

Andelsbanken Raseborg stöder WVTR genom att donera paffmuggar till våra vätskestationer, och plastband för att bygga våra målfållor.

Ullmax är med och stöder Western Village Trail Run med priser. Hur låter ett presentkort till Ullmax webbutik? :)

Ullmax är ett företag i Norden som säljer väldigt kvalitativa underställ till ett förmånligt pris. Dessutom så är det landets olika föreningar som får en ansenlig andel av köpesumman, så genom att handla Ullmax-produkter, stöder du alltid ett lag, en förening eller en klass!

https://www.ullmax.com/fi/

Vi samarbetar gärna med företag och föreningar som står för samma värderingar som vi och som gärna är med och sporrar till en aktiv livsstil ute i skog och natur. Lokala aktörer uppskattar vi speciellt, det är lättare att göra en region livskraftigare då man gör det tillsammans 😊 Från dessa sidor hittar du information om vem vi samarbetar med, deras verksamhet och också vem som bidragit till vår verksamhet med finansiellt stöd.

Vill du vara med och stöda eller sponsra vårt evenemang eller samarbeta med oss? Ta då kontakt med tävlingsledaren Jonna Öblom på 0405612922 eller via e-post raseborgtrailrunners@gmail.com.

Vill du vara med i arrangemangen av tävlingen? Vi tar gärna emot funktionärshjälp! Hör av dig till tävlingsledaren Jonna Öblom på 0405612922 eller via e-post raseborgtrailrunners@gmail.com, eller skicka ett meddelande till oss via vår facebook-sida Raseborg Trail Runners.